Hoe kijk je gratis films in België?

gratis films kijken in belgië

Het is natuurlijk fijn als je gewoon een goede film kan kijken tegen de verveling. We brengen soms urenlang door in huis en dan is het fijn om wat afleiding te zoeken. Het enige nadeel is dat je geen DVD met een goede film hebt liggen. Gelukkig kan je ook gratis films in België kijken. Zo stream je de leukste films zonder dat je er een euro voor hoeft te betalen. Er zijn meerdere manieren waarmee je dit kan doen.

VTM Go

VTM Go is de nieuwste streamingsdienst in België. Je kan er Vlaamse, maar ook internationale films en series kijken. Het grote verschil met bijvoorbeeld Netflix is dat deze dienst gratis en legaal is. De films en series worden wel onderbroken voor reclame. Dit is de reden waarom de films en series gratis aangeboden kunnen worden.

Popcorn Time

Een manier om gratis films en series te kijken in België is via Popcorn Time. De dienst werkt eigenlijk op basis van torrents. De torrents worden tijdens het kijken gedownload en gedeeld. Ze komen niet op je computer te staan, maar je kan zo wel je favoriete films en series streamen. Popcorn Time heeft het aanbod net zo overzichtelijk gemaakt als Netflix. Hierdoor wordt het nog eenvoudiger gemaakt om gratis een film in België te kijken. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en je kan ze kijken. Er zijn zelfs films en series voorzien van ondertiteling zodat je ze in het Nederlands kan kijken.

Downloaden via PirateBay

Ben je liever niet afhankelijk van een streamingdienst of website als Popcorn Time? Je kan eventueel ook zelf films en torrents downloaden via de PirateBay. Hou er rekening mee dat dit geen legale streamingdienst is. Het is op eigen risico als je hier gebruik van maakt. Maar het is wel een manier om gratis films in België te kijken.