Populaire online games

online games

Online gamen blijft natuurlijk hartstikke leuk om te doen. We zijn soms heel wat uurtjes kwijt aan het gamen via het internet. Gelukkig zijn er verschillende populaire online games waar je uit kan kiezen. Maar welke games zijn echt de moeite waard om te spelen? De populairste spellen hebben we op een rijtje gezet.

Fortnite

Er is op dit moment geen één spel waarschijnlijk populairder dan Fortnite. Het begon als een spel voor kinderen, maar inmiddels is de hype overgeslagen op volwassenen. Het spel is vormgegeven in cartoon-stijl. Daarbij is het de bedoeling dat je de tegenstander online neerschiet. Hierbij kan je net als Minecraft dingen bouwen om jezelf te beschermen. Door de humor in het spelletje blijft het leuk om in oorlog te gaan tegen de tegenstander.

Minecraft

Ondanks dat Fortnite inmiddels de positie van Minecraft heeft overgenomen blijft dit spel nog steeds populair. Je kan Minecraft zien als een soort digitale zandbak. Spelers hebben de volledige vrijheid om hier echt alles te bouwen wat ze willen. Creativiteit staat hierin centraal en het spel heeft misschien iets weg van een digitale Lego. Het spel is op vrijwel elk platform te spelen en daardoor voor een groot aantal spelers online toegankelijk. Het is mogelijk om je projecten online te koppelen met andere spelers. Dit maakt het leuk om online te spelen.

Apex Legends

Apex Legends is de volwassen variant van Fortnite waarbij je in een team het online gaat opnemen tegen een ander team. Het gaat hierbij om teamprestaties en niet om individuele prestaties. Als je als team overleeft win je het spel. Hierdoor moet je samenwerken met andere spelers. Het spel heeft wat weg van Fortnite alleen dit keer geen cartoon stijl. Het spel is een beetje zoals Battle Royal. Je kan een team samenstellen met vreemden of met je eigen vrienden. Apex Legends lijkt iets minder populair te worden dan Fortnite. Maar heeft wel miljoenen spelers die ermee spelen.

Doom Eternal

Doom was vroeger één van de meest populaire online games op het internet. In maart 2020 kwam eindelijk het vervolg uit op Doom. Veel spelers keken hier naar uit. Al vrij snel groeide het spel uit tot één van de meest populaire online games op het internet. Het is zeker weten de moeite waard om de online multiplayer modus te gaan spelen. Voor veel spelers die het oude Doom tijdperk meegemaakt hebben is het een feest van herkenning. Kortom gewoon leuk om te spelen met je vrienden.